Mesaje : 199 Reputatie : 13 Data de inscriere : 26/06/2010 Varsta : 31 Localizare : Focsany
Subiect: r3 Dum Iul 25, 2010 2:22 pm
banc nou dar vechi Doua blonde intr-o masina, semaforul rosu, se opresc: - Mamaaa ... vezi ce rosu frumos?! - Da... wow... - Da... uite ce galben fain... - Aha... - Da... uite ce verde frumos... - Da, asta chiar e super... - Aaa... iar rosul ala... l-am mai vazut, hai sa mergem!!
denys10 Banned
Mesaje : 497 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Constanta
Subiect: Re: Funy Dum Iul 25, 2010 2:23 pm
Tare bancu il stiu
denys10 Banned
Mesaje : 497 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Constanta
Subiect: Re: Funy Dum Iul 25, 2010 3:44 pm
andyrdv Nivelul 5
Mesaje : 45 Reputatie : 0 Data de inscriere : 06/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Rosiorii de Vede
Subiect: Re: Funy Lun Iul 26, 2010 1:15 am
cel mai tare mi sa parut videoclipul cu giovani
RaDu-ZoR Nivelul 16
Mesaje : 159 Reputatie : 0 Data de inscriere : 30/04/2010 Varsta : 31 Localizare : Oriunde si nicaieri (Sunt pe stealth)
Subiect: Re: Funy Lun Iul 26, 2010 5:27 pm
Inca un banc tare:))) Unu cu un motor honda super goneste cu 200 km/h prin fata unui bar Trece odata si urla tare: -Baaa cine are motocicleta ca a meaaaaaaaaa si se duce Trece a doua oara si urla iarasi: -Baaaaa betivilor cine are motocicleta ca a meaaaaaaaa si dispare Trece a treia oara si urla:-Ba cine are motocicleta ca a meaaaaaaaaa Iese unu din bar furios si tipa eu ba eu Trece tipu cu motoru dupa 10 min si urla:-Bineeeee baaaaaa dar cum dreacu se opresteeeeeeee
bubulina Banned
Subiect: Re: Funy Vin Aug 06, 2010 3:54 am
misto clipuri
hotline Nivelul 5
Subiect: Re: Funy Vin Aug 06, 2010 5:08 pm
ce e rosu si vine regulat?Mos craciun
RuLZz Banned
Mesaje : 85 Reputatie : 0 Data de inscriere : 10/08/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: Funy Mier Aug 11, 2010 5:22 am
Cum frate sa fii atat de funny?
Thoamne=))))
nightangels Banned
Mesaje : 56 Reputatie : 1 Data de inscriere : 01/08/2010 Varsta : 31 Localizare : Pitesti
Subiect: Re: Funy Mier Aug 11, 2010 5:57 pm
Bula si strula pleaca in Venetia.Strula isi ia aparat de facut singur laba,se duce acasa si merge super..isi ia si bula...si incepe..da bula 1 ml de sperma,da 2 ,da 4..si nu se oprea..il suna pe strula:Strula strula nu mi se mai opreste..la care strula..:Ma ai un buton rosu? DA! Ai un puton galben? DA! Ai un buton verde? Nu! Strula:Ai belit p*** bula ca e aparat de muls vaca si pana la 20 de litri nu se opreste=))
Katalony Nivelul 14
Subiect: Re: Funy Mier Aug 11, 2010 9:56 pm
)tare
[JMOD]florynN97 Moderator junior
Mesaje : 49 Reputatie : 0 Data de inscriere : 11/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Voluntari
Subiect: Re: Funy Joi Aug 12, 2010 5:22 pm
Alo! Bună ziua! Sunt la radio? − Da, doamnă. − Adică sunt în direct? − Da, doamnă. Doriti să faceti o dedicatie? − Si îmi aud vocea si cei din supermarket-uri? − Da, doamnă, spuneti! − Ionele, mamă, să nu mai iei făină, că a luat tata!
La maternitate, in sala de asteptare trei barbati stau cu sufletul la gura. Iese moasa si il felicita pe primul: - Felicitari aveti gemeni ! - Doamne, ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins... Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de al doilea tatic: - Incredibil, aveti tripleti !!! - Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company. Al treilea lesina. - Ce s-a intamplat, intreaba moasa ? - El lucreaza la 7UP...
Scufita Rosie mergea prin padure. La un moment dat se intalneste cu o pasarica care-i spune: - Daca nu te mariti te mananc. Speriata fuge repede la mama sa si ii spune: - Mama, mama, trebuie sa ma marit! - De ce? - Ca ma mananca pasarica.
Un tanar la farmacie: - Dati-mi si mie un prezervativ, ca merg la prietena mea si o comit in seara asta, ca e buna rau... - De fapt, dati-mi doua, ca are o mama... auuuu... si pe aia o ard... - Stiti ceva? Dati-mi 3, ca are si o sora buna. Ii da farmacistul prezervativele, merge el acasa la prietena lui, se aseaza toti la masa. Vine si tatal, se aseaza in capul mesei si isi apleaca toti capetele sa faca rugaciunea inainte de masa. Dupa jumatate de ora, tipul inca isi facea rugaciunea, iar prietena lui ii sopteste: - Vai, dragule, dar nu stiam ca esti asa de credincios... - Nici eu nu stiam ca taica-tu e farmacist...
Copii, ce ne da porcul? Un elev: Carne! Profesoara: Bravo! Profesoara: Copii, ce ne da gaina? Un elev: Carne si oua! Profesoara: Bravo! Copii, ce ne da vaca? Un elev: Teme pentru acasa!
RuLZz Banned
Mesaje : 85 Reputatie : 0 Data de inscriere : 10/08/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: Funy Joi Aug 12, 2010 7:07 pm
Floryn cel cu scufita rosie era de fapt asa: Alinuta se trezeste intr-o noapte,speriata si vede o cioara la geam Cioara:Te mananc,Te mananc! Alinuta fuge repede la masa,o scoala pe maicasa si ii zice: Mami mami ma mananca ****** Maicasa:Scarpina-te draga mea!
[MOD]greedyBASSTARD Moderator
Mesaje : 108 Reputatie : 7 Data de inscriere : 28/04/2010 Varsta : 32 Localizare : focsani, Vrancea
Subiect: Re: Funy Lun Aug 16, 2010 6:13 am
Surfing on youtube: vrry funny:::::::
si pentru fanii HALO: Niste baieti foarte isteti din america, fac seria RvB: