Mesaje : 444 Reputatie : 43 Data de inscriere : 25/04/2010 Varsta : 29 Localizare : Mai aproape decat iti poti imagina
Subiect: Videouri pentru youtube Mier Mai 19, 2010 5:50 am
De cand am postat cateva videouri cu mine pe metin2 gx tot mai multi jucatori de metin2 m-au intrebat cum filmez deoarece v-or sa puna si ei videouri.Inainte de a va apuca sa faceti videouri pe you tube va sugerez sa va creati mai intai un caracter demn de you tube deoarece daca veti avea un caracter slab acesta va fi luat in gluma de catre multi.Chiar si cu cel mai bun caracter veti fi criticati asa ca este o munca grea inainte de a va posta videourile pe youtube.Ok acum sa va explic cum postati videourile.Intai trebuie sa creeati videoul in calculatorul vostru...acest lucru il puteti realiza cu Camtasia Studio,Hypercam si altele...Dupa ce ati filmat va sugerez sa editati videoul(adaugarea efectelor,muzicii etc.)Acest lucru il puteti face din Microsoft Windows Movie Maker sau Camtasia Studio(acest program are dubla functie si de filmare si de editare).Dupa ce sunteti sigur ca va place cum ati realizat videoul veti avea nevoie de un cont de you tube.(Atentie!-Noua procedura de inregistrare de pe you tube este foarte complexa deoarece va trebuie un mail prin google iar pentru a creea unul trebuie sa dati detalii cum ar fi numarul de telefon s.a.).Dupa aceeea tot ce mai trebuie sa faceti este sa va conectati pe youtube sa dati click pe upload si sa uploadati fisierul cu videoul realizat si de asemenea sa completati un formular.Daca doriti ca videoul dumneavoastra sa fie vizualizat de cat mai multe persoane va trebuii sa-i puneti un titlu destul de atragator(Ex:Metin2 "Nume player" vs "nume obstacol"),o descriere care sa cuprinda esentialul despre ce reprezinta videoul + detaliile iar la tags vor fi cuvintele cheie ale videoului(Adica cuvintele care daca le introduceti la search va aparea si videoul dumneavoastra printre ele)...pentru a avea cat mai multi vizitatori va sugerez ca la tags sa adaugati cat mai multe cuvinte!Cam asta este pe total...sper sa va fie de folos.
[MOD]greedyBASSTARD Moderator
Mesaje : 108 Reputatie : 7 Data de inscriere : 28/04/2010 Varsta : 32 Localizare : focsani, Vrancea
Subiect: reviiin :D Joi Mai 20, 2010 1:49 am
Vad ca arati tinerilor membri ce trebuie sa faca , .. .un exemplu pot fi eu , am 2 filmulete despre mine , NagaROx2 , facute pe Metin2 GX ..
video1: lvl 79 aprox, iteme full pvp , aproape inbatabil la acel lvl
Subiect: Re: Videouri pentru youtube Vin Aug 06, 2010 8:50 pm
foarte bun caracteru
bossucovi Nivelul 2
Mesaje : 16 Reputatie : 0 Data de inscriere : 19/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Subiect: Re: Videouri pentru youtube Joi Aug 19, 2010 4:55 pm
E FOARTE BUN CARACTERUL! FELICITARI SI TINE-O TOT ASA!
Mesaje : 108 Reputatie : 7 Data de inscriere : 28/04/2010 Varsta : 32 Localizare : focsani, Vrancea
Subiect: Re: Videouri pentru youtube Joi Aug 19, 2010 7:36 pm
saptamana asta fac un film cu itemele si caracterul de pe starlongju ala tre sa mai cumpar 2 cutite si termin setul
eXtremePK Nivelul 2
Mesaje : 10 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/11/2010 Localizare : CoNsTaNtA
Subiect: Re: Videouri pentru youtube Sam Noi 13, 2010 6:39 am
nice
dalem Nivelul 6
Subiect: Re: Videouri pentru youtube Sam Dec 11, 2010 4:28 pm
foarte bun caracterul tau ninja dp gx
lordmihai Nivelul 3
Subiect: Re: Videouri pentru youtube Dum Dec 12, 2010 1:16 am
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [b]Va arata un super DMG ce lam dat o data
Subiect: Re: Videouri pentru youtube Dum Dec 12, 2010 4:39 am
lordmihai a scris:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [b]Va arata un super DMG ce lam dat o data
e de la sv dmg ala ..ca eram pe un sv facut de un amic si cu itemele de pe mn , dadeam dmg de numi arata jocul .. si ala avea vro 20kk- viata .. aratami dmg mare pe un sv cu bonusuri normale
andyrdv Nivelul 5
Mesaje : 45 Reputatie : 0 Data de inscriere : 06/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Rosiorii de Vede
Subiect: Re: Videouri pentru youtube Mar Ian 04, 2011 4:12 pm
greedy pe un sv cu bonusuri normale eu am luat aproape 30k dmg cu anti ninja +4 la un ninja cu otel+6