| Bonusuri pentru wariori si ninja | |
|
Autor | Mesaj |
---|
[ADM]Gaby Admin
Mesaje : 444 Reputatie : 43 Data de inscriere : 25/04/2010 Varsta : 29 Localizare : Mai aproape decat iti poti imagina
| Subiect: Bonusuri pentru wariori si ninja Dum Apr 25, 2010 7:38 am | |
| Buna ziua dragi jucatori.In acest topic va voi spune care ar trebui sa fie bonusurile pe itemele diferitelor caractere.
Warior body: Acest caracter este foarte puternic si rapid iar forta lui sta in aceasta viteza mare in care poate distruge orice inamic.De aceea pe un astfel de caracter este bine sa-i intaresti si mai mult puterea adaugandui bonusul de semi-om care mareste puterea pe moobi dar si pe alti playeri.Cu cat puteti sa ii puneti mai multe bonusuri cu semi-om pe iteme cu atat warior vostru va deveni mai puternic
Warior mental: Acest caracter este precum un tanc.De atacat are niste atacuri normale in schimb are o aparare demna de lauda(cea mai buna dintre toate cele 8 tipuri de caractere).La acest caracter este bine sa ii puneti bonusuri cu defence impotriva a diferitor arme.Ex:Sword defence,Two-Handed defence,Dagger defence etc.
Ninja blade:
Un ninja blade este un caracter mult mai complex decat orice alt caracter.Acest caracter poate rata o groaza de skiluri dak nu este folosit cum trebuie dar de asemenea poate sa si isi mareasca nr de lovituri prin folosirea pumnalului rulant(rolling dagger) imediat dupa o lovitura asupra inamicului.Deoarece el poate avea un numar destul de mare de lovituri si este puternic mai ales cand vine vorba de abilitatea ambush(ambuscada) care poate atinge damageuri enorme, acest caracter are nevoie de bonusul semi om la fel ca si la warior body.
Ninja arcas:
Un ninja arcas este foarte util mai ales la razboaie unde poate distruge inamicul de la distanta fara sa fie nici macar atacat.Deoarece el poate fugi in duele si ataca de la distanta el are nevoie de defensiva pentru diverse arme exact ca la warior mental ca in cazul in care acest arcas nu are imune si este prins de catre un inamic sa poata rezista pana apuca sa fuga iara.
Cam atat despre bonusuri momentan.Daca am ratat ceva va rog sa ma completati. |
|
| |
RaDu-ZoR Nivelul 16
Mesaje : 159 Reputatie : 0 Data de inscriere : 30/04/2010 Varsta : 31 Localizare : Oriunde si nicaieri (Sunt pe stealth)
| Subiect: Re: Bonusuri pentru wariori si ninja Sam Mai 01, 2010 10:56 pm | |
| ai uitat sa adugi la ninja k are nev de bonus de casting speed mare deoarece skillurile au cooldownul mare(cel mai mic fiind 15) pt ca un ninja cu casting speed 200 ii se incarca ambushul in 7 sec la jumatate |
|
| |
[MOD]greedyBASSTARD Moderator
Mesaje : 108 Reputatie : 7 Data de inscriere : 28/04/2010 Varsta : 32 Localizare : focsani, Vrancea
| Subiect: Re: Bonusuri pentru wariori si ninja Dum Mai 02, 2010 8:05 am | |
| - RaDu-ZoR a scris:
- ai uitat sa adugi la ninja k are nev de bonus de casting speed mare deoarece skillurile au cooldownul mare(cel mai mic fiind 15) pt ca un ninja cu casting speed 200 ii se incarca ambushul in 7 sec la jumatate
nu cred ca merita sa renunti la sword respectiv 2 hand sau dagger deff pt casting, sau half-hum , mai ales sub lvl 80 |
|
| |
[ADM]Gaby Admin
Mesaje : 444 Reputatie : 43 Data de inscriere : 25/04/2010 Varsta : 29 Localizare : Mai aproape decat iti poti imagina
| Subiect: Re: Bonusuri pentru wariori si ninja Mier Mai 19, 2010 5:17 am | |
| Tin sa va contrazic!Nu se merita la nici un nivel sa inlocuiesti sword/2handed/dagger deff sau half humans pentru casting speed....cel mai bine ar fi sa puteti sa adaugati casting pe langa celelalte 2 desii este cam imposibil dar nah...daca n-aveti ce fce si vreti un caracter...INVINCIBIL....atunci puteti sa incercati sa le puneti pe toate 3 |
|
| |
robbyetorres9 Nivelul 2
| Subiect: Re: Bonusuri pentru wariori si ninja Sam Mai 29, 2010 6:27 pm | |
| am o nelamurire:am pe semi om+9 15% demi human si 10%critic(bonusuri) si anti warr+6 si piatra fatala+6(15%critic). sa schimb bonusul cu 10% critic si sa pun 10%demi human?? pzl help me |
|
| |
[ADM]Gaby Admin
| Subiect: Re: Bonusuri pentru wariori si ninja Joi Iun 03, 2010 1:36 am | |
| Nu sunt sigur daca ais cris bine mesajul;)...tu ai spus ca ai 15% semi oameni si 10% critical si ca vrei sa schimbi q 10% critical si 10% semi oameni?...asta e clar ca nar fi bine sa faci |
|
| |
ovidiu730 Nivelul 1
| Subiect: Re: Bonusuri pentru wariori si ninja Vin Iun 25, 2010 3:36 am | |
| aaa.... admin da km se fak bonusurile ...: semi om... ce iau sa le pun k nu prea stiu si vreau sa`mi fak caracteru makar tarisor dak te rog admin baga id : ovidiu730 sa discutam si sa vb succes celorlalti |
|
| |
bubulina Banned
| Subiect: Re: Bonusuri pentru wariori si ninja Vin Aug 06, 2010 4:54 am | |
| |
|
| |
HellHart Banned
| Subiect: Re: Bonusuri pentru wariori si ninja Sam Sept 18, 2010 4:14 pm | |
| |
|
| |
HellHart Banned
| Subiect: Re: Bonusuri pentru wariori si ninja Sam Sept 18, 2010 4:14 pm | |
| gfdsgds |
|
| |
adytzu98 Nivelul 5
Mesaje : 47 Reputatie : 0 Data de inscriere : 07/11/2010 Varsta : 26 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Bonusuri pentru wariori si ninja Joi Noi 11, 2010 3:22 am | |
| foarte bun sfatu..ms gaby |
|
| |
eXtremePK Nivelul 2
Mesaje : 10 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/11/2010 Localizare : CoNsTaNtA
| Subiect: Re: Bonusuri pentru wariori si ninja Sam Noi 13, 2010 6:29 am | |
| Respecta si Vei Fi Respectaatt (Adii gandeste inainte sa scri ) |
|
| |
andyrdv Nivelul 5
Mesaje : 45 Reputatie : 0 Data de inscriere : 06/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Rosiorii de Vede
| Subiect: Re: Bonusuri pentru wariori si ninja Mar Ian 04, 2011 4:21 pm | |
| la ninja decat la arma merita acolo un casting speed cat de mic sau dak vreti critical si patrunzator faceti bufferi(eu am 2:unu pe forta dragonului cu p la vraji care imi da 35critic si 35 respectiv 40 la celelalte buffuri si unu pe vindecar tot cu p la vraji care imi dai 40 casting speed si 48 movement speed si vreo +70-80 atack value)
si cu toate bufurile pe mine sunt cam invincibil iau cca 8k critic (cu seelenlose+9 cu 25% sura warriro ninja) la acei jucatori"buni" iar ei maxim 8-9 decat dak au piatra anti ninja cu 80% si vreo 3-4k cu 35% |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bonusuri pentru wariori si ninja | |
| |
|
| |
| Bonusuri pentru wariori si ninja | |
|